O meni
O meni

O meni

Diana Majcan.

Majka, žena, kćerka, unuka, teta, prijateljica…
Jakov i Dunja dvoje klinaca koji su mi promjenili život i okrenuli ga naglavačke. Nikada nisam mislila da dvoje malenih ljudi mogu toliku zbrku napraviti, ali niti jedan naš zajednički trenutak ne bi promijenila nikada. Volim ih takve kakvi jesu. Nesavršeni, drljavi, zaigrani, ponosni, ljuti, namrgođeni kada moraju pospremiti nered za sobom, ljuti zbog hrpe zadaće, sretni, znatiželjni, nekada uplašeni, snalažljivi…

Još uvijek u tridesetima, kasnim tridesetima, ali još malo uživam u njima…
U ovih 37 godina skupilo se mnogo lijepih, tužnih, stresnih, nezaboravnih trenutaka.

Volim raditi na sebi, promjene, pomicati granice. Nekada samu sebe iznenadim koliko u nekim situacijama imam hrabrosti krenuti u nepoznato.
Jako sam znatiželjna i ako nešto ne znam kako napraviti, a želim to napraviti spremna sam okrenuti cijeli svijet dok to nešto ne uradim. Volim detalje. Svaki i najmanji detalj zapazim. Volim analizirati. Proučavati statistiku, tablice. Volim edukacije. Volim zapisivati bilješke. Volim prirodu, planine, trail staze. Volim svoje tenisice za trčanje. Volim i umjetnosti i glazbu. Origami. Jako volim palačinke.

Ne volim kada mi netko prilazi sa lijeve strane. Ne volim buku, galamu, gužvu, gust promet… Ne volim kada mi zagori kolač… Ne volim multitasking. Izbjegavam ga u širokom luku. Ne volim ananas i kiwi.

Zaigrana, puna energije, snage, ideja… I zanm da upravo to zaigranost, energija, snaga su me držale u najtežim trenucima mojeg života, i lakše sam ih prebrodila.

Jasnoća, vizija, motivacija, cilj su stvari bez kojih ne započinjem dan…

Nema fakultetsku diplomu ali to me ne sprječava da svakodnevno učim, educiram se, jer životno iskustvo je ono što nas čini drugačijim od drugih.

Ukoliko želiš saznati više o meni, zašto trčim, što me veseli, što me ljuti, u kojoj hrani uživam, kojoj kreativnom aktivnošću sam zaokupljena pozivam te da budeš slobodna i da pregledaš web stranicu. Sigurna sam da ćeš naći nešto korisno, motivirajuće zanimljivo.

Diana Majcan

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)